Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Волонтери із Новоград-Волинського попросили закарпатців допомогти військовим

31 жовтня 2014 р., 19:15

Знайшли, авто, відремонтували і відправили з Чопа в зону АТО.

До депутата Чопської міської ради Віталія Ляля звернулися волонтери із Новоград-Волинського з проханням допомогти у придбанні повноприводного автомобіля, який можна переобладнати під швидку допомогу і відправити в зону АТО.

Було знайдено мікроавтобус «Фольсваген транспортер», однак у досить поганому стані, після ДТП. Тоді за справу взялася чопська громада. Силами працівників міської ради було закуплено необхідні комплектуючі та проведено ремонтні роботи на станції техобслуговування.

В Ужгороді знайдено зимову гуму для авто, а чопські підприємці допомогли у закупівлі палива та продуктів, які мікроавтобусом було відправлено в зону АТО, де авто переобладнають під «швидку допомогу». 

Волонтери висловлюють щиру подяку Віталію Лялю, Володимиру Цапу, Віталію Чурею, Василю Шкодіну, працівникам Чопської міської ради за допомогу військовим, що захищають нашу державу в зоні АТО.







Чопська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp