Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Цього разу раніше судимого закарпатця видав... сон (ФОТО)

7 листопада 2014 р., 22:01

Бо втекти від правосуддя злодію завадив "зелений змій", який спокусив його трішки відпочити...

До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції зателефонувала стурбована жінка та повідомила, що до її новобудови через вікно заліз невідомий громадянин. Наряд патрульної служби виїхав на місце події та «на гарячому» затримав крадія.

 

Прибувши на місце події, правоохоронці виявили невідомого громадянина, який спав. Чоловіка розбудили і доставили до міськвідділу міліції для з'ясування обставин.

Зловмисником виявився 31-річний раніше судимий житель Чинадієва. Він пояснив, що проник в хату з метою наживи. Правоохоронці вилучили у зловмисника викрадені електроінструменти: дрель, перфоратор, плиткорізта інше.

За даним фактом слідчим Мукачівського міськвідділу міліції відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.15 (замах на злочин), ч.3 ст.185 (крадіжка з проникненням) Кримінального кодексу України. Відносночинадієвця вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.










Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp