Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Виноградові нагорода знайшла своїх володарів (ФОТО)

9 листопада 2014 р., 10:00

У місті панував незгасимий футбольний азарт

Дві кращі виноградівські команди з міні-футболу JJ-клуб та Винград провели завершальний матч сезону -2014.

 

Анонсований раніше поєдинок відбувся на полі спортивного майданчика Виноградівської ЗОШ №8. Він привернув увагу багатьох уболівальників міста.

Героєм матчу став один з наймолодших його учасників – Микола Роман . Два голи , забиті ним у ворота Винграду, стали визначальними для JJ- клубу у перемозі над суперником.

"Після поразки у кубку «Голосу Карпат» сьогодні ми вийшли на поле з великим бажанням перемогти,- поділився думками про гру Микола Роман.- Особисто я увесь час відчував кураж, з яким ми грали. Можливо, тому й зумів двічі вразити ворота".

В цілому ж гра проходила на зустрічних курсах. Команди багато атакували, били по воротам та швидко переходили від атаки до оборони. При цьому не було якихось відвертих грубощів чи значних порушень правил.Та забитий за дві хвилини до закінчення матчу м’яч у ворота Винграду став переможним для JJ-клубу.

3 : 2 – кінцевий результат цього поєдинку. І джей джеївці цілком заслужено сьогодні п’ють шампанське із чималого суперового кубка.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp