Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Виноградів зустрів чемпіона (ФОТО)

13 листопада 2014 р., 21:45

Стронгмен завітав до Севлюша

Це володар 14 рекордів, занесених в книгу рекордів Гіннеса України, член Професійної ліги стронгменів України, телеведучий Сергій Конюшок.

 

Ознайомитись, дати поради та проінспектувати спортивний заклад запросили до Виноградова відомих стронгменів.

Це - чемпіон світу у ваговій категорії до 110 кілограмів за версією Всесвітньої федерації стронгменів Володимир Рекша та український атлет, володар 14 рекордів, занесених в книгу рекордів Гіннеса України, член Професійної ліги стронгменів України, телеведучий Сергій Конюшок. Він же дав бліц-інтерв'ю, повідомляє "Ужгород.ін".

- Чи тішить вашу спортивну душу відкриття фітнес-залів, спортзалів у маленьких містечках?

- А ви знаєте, я дуже вражений. Відверто кажу: не дуже хотів їхати, бо маю встигати на поїзд, а тепер тішуся і радуюсь. І Виноградів на перший погляд сподобався – гарний рівень як на районний центр.

- Декілька слів про стронгменів, адже славитесь гарними справами…

- Дійсно, це не перебільшення. Федерація стронгменів України і Професійна ліга стронгменів України проводить багато змагань. На нашому рахунку вже три чемпіонати світу¸ проведених в Україні. Найбільша заслуга і досягнення – телепроект «Богатирі», який щонеділі іде на каналі 2+2.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp