Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чого досягло Міндоходів за 10 місяців

13 листопада 2014 р., 17:01

Результати роботи такі:

Протягом січня-жовтня 2014 року за матеріалами оперативних співробітників до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 55 відомостей про кримінальні правопорушення, з яких 35 – по тяжких та особливо тяжких злочинах.Серед викритих правопорушень 28 стосуються ухилення від сплати податків відповідно до ст. 212 Кримінального кодексу України. Так, цією статтею передбачено санкцію у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.Також за цей період викрито 14 правопорушень у сфері незаконного обігу підакцизних товарів та 10 – розкрадання бюджетних коштів.За матеріалами оперативних підрозділів 14 кримінальних проваджень направлено до суду. 

Загалом, за 10 місяців поточного року, відшкодовано завданих державі збитків по кримінальним провадженням на загальну суму 3,5 млн грн.«Легалізація ринку підакцизних товарів – один із головних пріоритетів у нашій роботі. Так, з незаконного обігу вилучено товарів цієї групи на загальну суму 3,9 млн грн. 

Зокрема, тютюнових виробів – на 2 млн грн, лікеро-горілчаних виробів – на 1,2 млн грн, спирту – 240 тис. грн, паливно-мастильних матеріалів – 115 тис. грн. Також з початку року нами припинено діяльність 4-х підпільних цехів з виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв», – додають співробітники оперативного управління ГУ Міндоходів у Закарпатській області.
Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp