Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

З початку року 606 закарпатців узаконили стосунки з трудовим законодавством

14 травня 2014 р., 09:45

Міндоходів викорінює зарплати у "конвертах"

Саме таку позицію відстоюють працівники ГУ Міндоходів у Закарпатській області. – Викорінення махінацій з виплатою зарплат у «конвертах» та сприяння офіційному працевлаштуванню громадян – одне з першочергових завдань органу доходів і зборів, – повідомляє Ігор Кріль, начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління Міндоходів у Закарпатській області. 

– Тим паче, коли захист фінансових інтересів держави та наповнення бюджету на всіх рівнях у економічній ситуації, що склалась сьогодні в Україні, є пріоритетом номер один, – додає фахівець. Варто зазначити, що з початку 2014 року, в результаті проведення державними податковими інспекціями області зустрічей, співбесід та інших вжитих заходів щодо суб`єктів господарювання, 616 закарпатців офіційно оформили трудові відносини в установленому порядку. 

Додатково до бюджету сплачено 247 тис. грн., в тому числі майже 71 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб та понад 176 тис. грн. єдиного соціального внеску. Через неправильне нарахування і неповну сплату податку на доходи фізичних осіб та єдиного соціального внеску, контролюючими органами за 4 місяці 2014 року донараховано грошових зобов’язань з у розмірі 1 млн. 155 тис. грн. ПДФО, а також 522 тис. грн. єдиного внеску та штрафних санкцій. Зауважимо, що роботодавці, котрі відмовляються від офіційного працевлаштування своїх працівників, найбільшої шкоди завдають, в першу чергу, робітникам, адже неналежне оформлення трудових відносин позбавляє людей можливості захисту своїх прав та не дає змоги напрацювати стаж, необхідний в майбутньому для призначення пенсії. 
Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp