Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатка довела власну матір до реанімації

15 листопада 2014 р., 18:30

І це все - через сварку

На одній кухні рідко коли вдається ужитися двом господиням Але це зазвичай стосується свекрухи і невістки. Та буває, і матері з дочками не можуть знайти спільнот мови. Не має злагоди й у будинку 71-річної пенсіонерки зі села Кошельово Хустського району.
Жінка мешкає разом з 48-річною дочкою та її сином. Незнати через що між рідними людьми пробігла чорна кішка, люди у селі кажуть, що жінки вже давно не могли порозумітись у звичайних побутових питаннях: як город орати і де що в хаті покласти.

Останнім часом почало навіть доходити до того, що і дочка стала піднімати руку на матір. Літня жінка після стусанів свого чада переважно замовкала і тихо плакала у кутку. Можливо, і войовничій молодшій господині сподобалося верховодити у домі. Бо агресивність постійно зростала, і вона вже не бажала слухати жодних зауважень мами, а слова та поради сприймала як образу. Сваритеся сельчанки і того злощасного дня. Крики долинали з обійстя зі самого ранку. А далі настала закономірна розв'язка цього затятого конфлікту. За словами онука пенсіонерки, його бабуся поралася у хліві. Так і не вдалося достеменно з’ясувати, що ж послужило причиною цієї ранкової сварки, але вона виявилася крайньою точкою у стосунках рідних. Щось явно не сподобалося дочці у поведінці чи в словах її матері. Жінка несподівано вибігла з хати з кухонним ножем... Літня господиня зойкнула та стала волати про допомогу. Коли онук прибіг на ці крики, бабуся вже лежала у калюжі крові, а його мати стояла із закривавленим ножем у руках. Юнак не розгубився і вибив холодну зброю та став рятувати потерпілу. За викликом невдовзі у Кошельово прибула бригада швидкої допомоги. Бабусю госпіталізували. Про пацієнтку з проникаючим ножовим пораненням грудної клітки лікарі повідомили працівникам хустської міліції. Слідчо-оперативна група затримала винуватицю, вилучила закривавлений ніж та інші речові докази.

За фактом спричинення тілесних ушкоджень розпочато кримінальне провадження. Підозрювана чекає своєї подальшо* долі в ізоляторі тимчасового тримання міськвідділку, повідомила Агнеса Куртяк. Щодо старенької, то вона перебуває у реанімаційному відділенні, стан потерпілої ще тяжкий, пишуть "Відомості міліції".



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp