Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На скільки збагатилася Рахівщина?

17 листопада 2014 р., 12:40

Все про надходження до бюджету району.

Протягом січня-жовтня 2014 року суб’єкти господарювання Рахівського району сплатили 63,6 млн грн платежів до бюджетів усіх рівнів. 

Це на 9,3 млн грн більше, ніж за 10 місяців минулого року.Так, до державного бюджету протягом 10 місяців цього року надійшло понад 13,9 млн грн, в той же час місцевий бюджет отримав 49,9 млн грн.Слід зазначити, що наповненню місцевих бюджетів приділяється велика увага, оскільки кошти з них направляються на розвиток району та забезпечення благополуччя мешканців Рахівщини. 

Цьогорічні надходження до місцевого бюджету на 9,9% або на 4,5 млн грн перевищили показник січня-жовтня 2013 року. Головним джерелом наповнення місцевої скарбниці традиційно залишається податок на доходи фізичних осіб. Так, протягом 2014 року фактично надійшло понад 34,6 млн грн цього податку.Фахівці ДПІ у Рахівському районі зазначають, що незважаючи на непросту соціально-економічну ситуацію, бізнес регіону націлений сумлінно та вчасно сплачувати податки.

За матеріалами ДПІ У Рахівському районі

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp