Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Податкова свідомість на Виноградівщині зростає

10 липня 2014 р., 09:41

Цього року сума сплачених податків у районі зросла на декілька мільйонів.

За шість місяців 2014 року платниками податків Виноградівського району до бюджетів усіх рівнів сплачено 63,1 млн. грн. При цьому, до Державного бюджету надійшло 18,6 млн. грн. або на 3,8 млн. грн. більше в порівнянні з відповідним періодом минулого року. 

В ДПІ у Виноградівському районі приділяється особлива увага наповненню місцевих бюджетів, частина коштів з яких направляються на розвиток району та забезпечення благополуччя мешканців Виноградівщини. 

Завдяки налагодженій роботі працівників інспекції, до місцевого бюджету за січень-червень 2014 року зібрано 44,4 млн. грн., що на 3,3 млн. грн. більше надходжень січня – червня 2013 року. Збільшення поточних надходжень відбулось переважно за рахунок таких платежів, як податок на доходи фізичних осіб – 2,9 млн. грн.). 

За шість місяців 2014 року платниками податків Виноградівського району сплачено єдиного соціального внеску 98,3 млн. грн., це на 5,2 млн. грн. більше від надходжень з цього платежу в порівнянні з відповідним періодом минулого року. 
За матеріалами ДПІ у Виноградівському районі Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp