Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородка не оминула "гачок" зловмисника

19 листопада 2014 р., 11:21

Жінки віддали все у руки "добродіїв"

Вчора, 18 листопада, до Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 34-річна ужгородка, яка повіломила, що потрапила до рук телефонних шахраїв.

Другою жертвою «телефонного» шахрая стала 34-річна ужгородка. Вже при розмові з правоохоронцями потерпіла розповіла, що 14 жовтня цього року, обідньої пори з номеру одного з мобільних операторів на їй мобільний телефон, зателефонував невідомий чоловік, який назвався працівником слідства. Про те, якої саме структури не вказав. При розмові з жінкою незнайомець повідомив, що її син потрапив в біду, а для непритягнення його до кримінальної відповідальності негайно потрібно перерахувати 10 000 гривень на вказаний ним номер рахунку.

Потерпіла не перевірила отриману від пройдисвіта інформацію, а відразу зібрала заощадження і через найближче відділення банку перерахувала гроші на рахунок, якій повідомив шахрай в телефонній розмові. Лише після того, як виконала вимоги зловмисника, вона здогадалася зателефонувати синові. Він був здивований розповіддю схвильованої матері та повідомив, що у нього усе в порядку, і ніяких проблем він немає. Тоді ужгородка звернулася за допомогою до міліції. Особа зловмисника встановлюється.

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp