Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прокуратура повернула землю Мукачівському лісгоспу

22 листопада 2014 р., 11:58

Тепер справа за державними виконавцями

Днями Мукачівський міськрайонний суд своїм рішенням повністю задоволив позов Закарпатського міжрайонного прокурора з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері і зобов’язав закарпатця звільнити самовільно зайняту земельну ділянку площею майже 0,30 га та повернути її постійному користувачеві ДП «Мукачівське ЛГ».

За інформацією Закарпатського міжрайонного прокурора з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері Петра Горзова: «Закарпатською міжрайонною прокуратурою з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері в порядку цивільного судочинства було пред’явлено позов в інтересах ДП «Мукачівське лісове господарство» до закарпатця, третіх осіб Державної інспекції сільського господарства в Закарпатській області про звільнення самовільно зайнятої земельної ділянки та повернення її законному користувачу. Врахувавши беззаперечні доводи, суд повністю задоволив наш позов».
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp