Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Товариші" працюють не покладаючи рук

23 листопада 2014 р., 14:01

Освоюючи маршрути.

Найрізноманітніші туристичні маршрути Закарпаттям освоюють під час канікул та й просто у вихідні вихованці мукачівського клубу «Товариш». Учасниками численних багатокілометрових походів рідним краєм були сотні школярів, наймолодшим з яких – лише 7 років. Неодноразово у гори разом з учнями піднімалися й їхні батьки.

За будь якої погоди не припиняють тренування й прихильники спортивного орієнтування.

У жовтні команда клубу взяла участь у представницьких змаганнях в угорській Ніредьгазі, в листопаді – отримала запрошення на міжрегіональний турнір «Veľká cena TIKO športu 2014», що проходив поблизу словацького Зволена. Останні змагання цікаві були тим, що на них визначався склад збірної команди Словаччини на участь у світовому чемпіонаті серед школярів, що проходитиме навесні в Туреччині.

На змаганнях у Зволені відмінні результати показали десятикласник ЗОШ №1 Артур Сватко та гімназисти Ніна, Катерина і Владислав Цепурдеї (відповідно п’яте, перше, друге та перше місця у своїх вікових категоріях).

«Врожайним» для вихованців мукачівських тренерів Ніни Расчупкіної та Олександра Цепурдея став й останній вікенд в Ужгороді, де проходив чемпіонат Закарпаття. Чемпіонами у своїх вікових категоріях стали 6 ъхных вихованців.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp