Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прокурор Закарпаття пообіцяв звернути увагу ДАІвців на те, як паркуються водії (ФОТО)

24 березня 2014 р., 16:44

"Час Закарпаття" неодноразово писав про нахабних водіїв, які нехтуючи елементарними правилами дорожнього руху паркуються абиде і абияк.

Зазвичай люблять порушувати правила водії недешевих авто, вочевидь відчуваючи свою безкарність. "Олені" за кермом люблять паркуватися на тротуарах, газонах, пішохідних переходах і не бояться робити це під носом в обласної прокуратури.

{g}

Ось кілька знімків, що ми зробили сьогодні біля будівлі обласної прокуратури. Із цим "Час Закарпаття" звернувся до головного прокурора краю. Олег Сидорчук визнав, що такі порушення є. Посадовець пообіцяв розібратися із ситуацією і вже сьогодні попросити ДАІвців звернути увагу на нахабних паркувальників: 

"Обов'язково націлимо працівників державтоінспекції, щоб вони попрацювали у нас тут біля прокуратури і в області. Я думаю, що більше таких випадків у нас не буде", - сказав Олег Сидорчук.

Час Закарпаття






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp