Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівці просять керівництво міліції вирішити проблему з паркуванням (ФОТО)

14 квітня 2014 р., 11:14

До керівника мукачівської міліції звернулося декілька громадян.

Людей цікавили питання охорони правопорядку на вулицях міста, роботи дільничних інспекторів міліції, вирішення конфліктних ситуацій з сусідами тощо. 

Так, одне з найактуальніших питань, які у своєму діалозі з керівництвом міліції намагались з`ясувати мукачівці – це проблема паркування автомобілів по вул.Духновича, вул.Миру і, загалом, стоянки і парковки автівок у центральній частині міста. 

Так само, до заступника начальника Валерія Горвата звернувся п.Василь від імені мешканців приватних будинків, які живуть по-сусідству з ромським поселенням у м.Мукачеві. Чоловіка цікавило питання щодо ситуації, яка склалася у поселенні. Їм заважає постійний шум, галас, тож мукачівець попросив якомога скоріше владнати цей конфлікт. Валерій Горват запевнив співрозмовника, що правоохоронці вживають усі заходи щоб утихомирити ситуацію, яка склалася у ромському поселенні. 

До мікрорайону наближені наряди інспекторів патрульної служби міліції, які цілодобово несуть службу по охоронці громадського порядку. На всі запитання громадян заступник начальника міськвідділу міліції надав відповідні роз’яснення, а окремі звернення поставлені на контроль. 

Спілкування громадян з керівництвом мукачівської міліції є ефективним методом встановлення тісної взаємодії з місцевим населенням. Для того, щоб люди могли обговорити свої проблемні питання чи отримати необхідну інформацію, пов’язану з діяльністю підрозділу, телефонна лінія з керівниками міськвідділу відбуватиметься постійно, - запевнив Валерій Горват. 
Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp