Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівцю доведеться відповісти за свої "темні справи"

29 листопада 2014 р., 10:41

У юнака за плечима чимало гріхів

Працівники карного розшуку Мукачівського міського відділу міліції під час санкціонованого обшуку у помешканні 20-річного раніше судимого мукачівця виявили пристрій для вживання наркотиків та насіння коноплі.

20-річний мукачівець вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців. Ще зі шкільної парти, розповідають оперативники карного розшуку, хлопець брався за "темні справи". Тоді його пагубне захоплення і тягу до чужого прикривали батьки, які працювали вчителями, а хлопець у сім`ї ріс одинаком.

Минулого року мукачівцю, який ніде не продовжив навчання після школи, а займався виключно спортом, було доведено кілька епізодів грабежів золотих ланцюжків. Тоді юнак, роз`їжджаючи на велосипеді містом, зривав з жінок та дівчат ланцюжки з дорогоцінного металу. За це хлопцеві довелось сісти на лаву підсудних.

Сьогодні у слідчому відділі Мукачівського міськвідділу міліції розслідуються два факти шахрайств, які скоїв мукачівець. На цей раз спритник виманив під приводом покористуватися два ноутбуки, які одразу ж перепродав. У обох випадках потерпілі – неповнолітні.

Окрім того, хлопець, який вже добре ознайомлений з тонкощами законодавства, використовував всілякі методи, аби не прийти в міліцію.

Днями на підставі ухвали Мукачівського міськрайонного суду працівники карного розшуку Сергій Міклош та Олександр Куриця мали намір провести обшук у помешканні мукачівця. Близько тижня юнак переховувався, а коли працівники міліції вийшли на нього, він посеред вулиці міста влаштував справжній спектакль, звинувачуючи правоохоронців і кличучи на допомогу... Буцімто останні чинять безчинство, затримуючи його - раніше судимого і підозрюваного у кримінальних справах...

Окрім так званого "бульбулятора" із залишками наркотичної речовини та насіння коноплі, яке вилучили правоохоронці з квартири мукачівця, перевіряється інформація щодо вирощування ним коноплі та збуту наркотичних речовин. За даним фактом триває перевірка.




Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp