Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як закарпатських прокурорів вітали з професійним святом (ФОТО)

2 грудня 2014 р., 09:14

Ряд прокурорів нагороджено грамотами та подяками Генерального прокурора України, а також в порядку заохочення присвоєно класні чини

1 грудня в прокуратурі Закарпатської області відбулися урочистості з нагоди професійного свята – дня працівників прокуратури України!

Привітати прокурорів прийшли перші особи Закарпаття: голова облдержадміністраціїВасиль Губаль, голова обласної ради Володимир Чубірко, начальник УМВС у Закарпатській області Сергій Шаранич, голова Господарського суду Закарпатської області Надія Ващиліна та інші поважні гості.

Відкриваючи зібрання, виконувач обов`язків прокурора Закарпатської області Роман Балита наголосив, що: «Ми живемо у непрості часи, часи змін та реорганізацій. Впевнений, що ми здолаємо історичні виклики, які постали перед Україною. Дамо достойну відповідь як зовнішній агресії, так і внутрішньому ворогу, ім’я якому - корупція.»

Як і у всій державі, у прокуратурі сьогодні відбуваються кардинальні зміни. Минув місяць з ухвалення нового Закону України «Про прокуратуру» - це новий етап розвитку і нова сторінка в історії прокуратури.

Переконаний, незважаючи на усі труднощі органи прокуратури України та зокрема Закарпаття, виконуватимуть свої обов’язки з повною відповідальністю і самовіддачею, чесно і віддано служити державі і суспільству.

{g}

А професійний досвід та наполегливість працівників прокуратури служитимуть завданням творення європейської правової держави.

З окремим словом подяки керівник прокуратури звернутися до тих прокурорів, які у складні часи узурпації влади мужньо і достоїно діяли та продовжують це робити по закону, а не за вказівками, зберегли професійну честь і людську гідність.

За вагомі досягнення у роботі, ініціативу, оперативність в роботі та з нагоди свята – Дня працівників прокуратури України було нагороджено ряд прокурорів грамотами та подяками Генерального прокурора України, а також в порядку заохочення присвоєно класні чини.

Закриваючи урочисте святкування голова спілки ветеранів органів прокуратури Закарпатської області Олександр Бондаренко, виступив з вітаннями та напутнім словом для молодих прокурорів, які по продовжать боротьбу з корупцією.











































































































Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp