Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Луческу: Були зобов'язані забивати сім у відповідь

27 лютого 2014 р., 23:46

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував поразку своєї команди в матчі 1/16 фіналу проти чеської "Вікторії".

Нагадаємо, що гра завершилася з рахунком 1:2.

"Складно аналізувати таку гру, мати 18 кутових, 30 ударів в бік воріт і програти після двох рикошетів. Складно говорити, везіння суперника призвело до голів або наше невезіння. Можливо, занадто розслабленими вийшли, бо легко давали створювати моменти. Претензії пред'явити гравцям дуже складно.

Ми повинні були забивати самі, ми заслужили це зробити. Якщо опорний хавбек Степаненко мав кілька можливостей, щоб забити, то це гбагато про що говорить. На такому рівні складно знайти ще такі ігри, де повну перевагу команди, яка в два рази більше пробила у створ воріт, ніж суперник, але не пройшла далі. Відсутність концентрації призвела до того, що сьогодні пропустили такі ж голи, як і в Чехії. Ми могли пропустити два голи, але були зобов'язані забивати сім у відповідь. Бувають, на жаль, такі ігри", - підсумував Містер.

championat.com


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp