Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Губаль не забув і про представників "другого фронту"

5 грудня 2014 р., 19:00

Очільник краю привівтав волонтерів зі святом

Слава волонтерам! - голова Закарпатської ОДА Василь Губаль вітає представників "другого фронту":
"Дорогі наші! Волонтери, поруч із нашими оборонцями, воїнами – ще одна категорія людей, перед якими ми в неоплатному боргу. Саме люди доброї волі встали дружніми лавами на допомогу Україні в найскладніший час і допомогли, та продовжують допомагати, зупиняти ворога. Те, що ви варті всіх слів вдячності і поваги – не обговорюється. Я, хоч і представник влади, визнаю: найчастіше ви дієте швидше, чіткіше і ефективніше, ніж державні структури. Нам усім варто від вас повчитися: це стосується і ваших практик роботи та прозорості у її виконанні, а також людських якостей - готовності допомагати, самовіддачі й мужності. Сподіваюся на те, що нам вдаватиметься співпраця, й знайте, що закарпатська влада завжди готова вас підтримати.

Окремі слова захоплення адресую милим пані – тендітним дівчатам, жінкам, матерям, які, часом в шкоду особистому життю, віддають свої тепло й енергію на підтримку війську. А ще – дітям, які довели, що бути справжніми патріотами і справжніми українцями можна в будь-якому віці. Також відзначу закарпатських митців і всіх творчих людей, які застосовують свій талант для допомоги, для наближення перемоги - спасибі вам!

Знайте: дуже поважаю вас за вашу місію. Відтак у день, коли весь світ вшановує людей з великим серцем – волонтерів, ще раз дякую за все, що робите. Бажаю не лише терпіння, наснаги та успіхів, а й здоров'я та душевного спокою, родинного добробуту. А нам усім – Закарпаттю й Україні – звісно, миру! Слава Україні! І, звісно, слава усім її героям: як на першому фронті, так і на "другому" - волонтерському!

Миколай 06.12.2014 03:16 IP: 255.180.93.178
Гівнюк Губаль запоздив на годину, прийшов з Чубірком пяні і чесали там всяку пусту всячину! Така слава волонтерам! Там дійсно були справжні волонтери, а в основному всяка нечигота, яку ПТУ-шник зігнав для масовки! Ганьба підарам! Слава волонтерам Закарпаття!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp