Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Сході не стихають обстріли

5 грудня 2014 р., 20:07

Сьогоднішній день знову тримав напругу

Найбільша активність ворога проявлялась на Донецькому, Луганському та Дебальцевському напрямках.

За день, що минув, бойовики намагалися 29 разів розхитати бойовий порядок українських військ на усій протяжності фронту. Про це інформує прес-центр АТО у Facebook. Найбільша активність ворога проявлялась на Донецькому, Луганському та Дебальцевському напрямках. В зону ураження ворожої артилерії та "Градів" потрапили населені пункти Кримське, Трьохізбенка, Вільхове, Березове, Дослідне, Нова Григорівка, Чернухіно, Орлово-Іванівка, Міус. На маріупольському плацдармі вжито контрдиверсійних заходів. Активності ворога в цьому районі не помічено. Артилерія сил АТО тричі відкривала вогонь у відповідь на обстріли терористами житлових масивів українських населених пунктів. 

Повідомлень щодо загибелі мирних мешканців впродовж дня не надходило. Триває процес підготовки фортифікаційних укріплень та польових таборів українського війська для виконання бойових завдань у зимовий період.
 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp