Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Штаб: Ситуація в АТО залишається напруженою

23 квітня 2017 р., 19:57

За добу загинув один український боєць.

За минулу добу сепаратисти здійснили 46 обстрілів позицій Збройних Сил України в зоні проведення антитерористичної операції. У результаті загинув один український військовослужбовець і троє отримали поранення, повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook вранці в неділю, 23 квітня.

"Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою, але контрольованою Збройними Силами України. За минулу добу підрозділи російсько-окупаційних військ здійснили 46 обстрілів позицій українських захисників", - йдеться в повідомленні.Найбільшу кількість збройних провокацій бойовиків було зафіксовано на Донецькому напрямі - поблизу Авдіївки, шахти "Бутівка", Мар'їнки, Широкиного, Верхньоторецька, Луганського, Зайцевого, Пісків, Кам'янки, Тарамчука і Гнутового.На Луганському напрямі позиції українських військових були обстріляні біля Катеринівки, Станиці Луганської і Валуйського.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp