Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Війна і далі руйнує Схід

4 лютого 2015 р., 20:00

У Донецьку масові обстріли

У Кіровському районі є масові руйнування будинків, дитсадків, шкіл, лікарень, передають в міськадміністрації.В результаті сьогоднішнього обстрілу Донецька поранення різного ступеня тяжкості отримали 19 осіб, по загиблим - дані уточнюються, повідомляє прес-службаміськадміністрації.

Відзначається, що в результаті обстрілу найбільше постраждав Кіровський район,масові руйнування дитячих садків, шкіл, лікарень, житлових будинків. На Жданівськоїрозвилці при попаданні снаряда згорів автомобіль - дві людини загинули.

Вдалося відновити водопостачання у Петровському районі міста, в Кіровському -аварійні бригади будуть намагатися відновити подачу води до кінця сьогоднішнього дня.

Пошкоджено газопроводи по вулиці Петрова в Петровському районі. Відключені від газопостачання 28 будинків приватного сектора. У Куйбишевському районі зруйнованийвуличний газопровід по вул. Лузіна.

Через відсутність енергопостачання знеструмлено 5 котелень, це близько 180 будинків у Кіровському районі.

Раніше в прес-службі Генпрокуратури повідомляли, що в результаті обстрілу Донецьказагинули від 4 до 10 человек.Под обстріл потрапили міська лікарня № 27, дитсадок № 381, а також стоматологічна лікарня.

Прокуратура Донецької області назвала обстріл житлового кварталу в Донецькутерактом.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp