Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тячівські гандболістки в азартній грі стали другими

9 грудня 2014 р., 10:00

І тепер гравчині борються у відкритому чемпіонаті України, який триває з 5 грудня.

26-27 листопада 2014 року в м. Ужгороді відбувся чемпіонат області серед команд ДЮСШ та СДЮШОР з гандболу на призи клубу ″Стрімкий м′яч″ серед дівчат по двом віковим категоріям 2001 та 2002 років народжень.

Команда дівчат Тячівської ДЮСШ з семи команд-учасниць посіла друге місце. Вони поступились в наполегливій боротьбі лише команді Ужгородської СДЮШОР і цим самим виборола право участі у відкритому чемпіонаті України на призи клубу ″Стрімкий м′яч″, який відбудеться в м.Ужгороді з 05 по 11 грудня поточного року.

Кращий ігрок – капітан команди Шелевер Марія та воротар Дан Аліна. Хоча не можна кого-небудь виділити, адже гандбол – це командна гра. Із-за відсутності будь-якого ігрока команда нічого не варта. Їй необхідно боротися до фінального свистка арбітра.

Заслуговують похвалу всі дівчата команди: Кустрьо Марія. Бондарєва Оксана, Сабадиш Таміла, Опріш Аліна, Геребен Олеся, Поп Марія, Влад Діана, Ботош Мілена та Катринець Валерія. Збірна команда створена на базі учнів Нижньоапшанської і Грушівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, тренер команди – тренер-викладач Тячівської ДЮСШ Божук Ю.П

Г.Кельнер інстуктор-методист ДЮСШ


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp