Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Спонсором чоловічого гандболу на Закарпатті є "любов"

21 травня 2014 р., 16:58

Чоловічий гандбол на Закарпатті занепадає. Бажання грати є, а от фінансових можливостей немає.

Ось що думають гравці чоловічої команди з Ужгорода стосовно відповідної ситуації.

Анатолій Костюх:

- Наразі команда на всі тури чемпіонату області їздить за свій рахунок, а сам колектив збирається суто на "любові" до обраного виду спорту. Тренуватися немає можливості систематично і в цьому основна проблема, яка і не дозволяє брати участь в змаганнях на рівні чемпіонату України.

Андрій Хім'як:

- Звичайно, хотілося б бачити більше команд на рівні чемпіонату області, але проблеми з фінансами спіткали команди з Хуста, Солотвина та Березного. Плануємо на період літніх канікул організувати та провести турнір області з пляжного гандболу серед чоловічих команд, таким чином заохотити людей до активного відпочинку, а також відібрати найкращих гандболістів для в участі в чемпіонаті України з пляжного гандболу, але все це буде можливе лише за допомогою небайдужих людей, які фінансово готові сприяти розвитку та пропаганди спорту та здорового способу життя на Закарпатті.
За матеріалами ГК "Карпати"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp