Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські гандболістки здолали суперників

22 жовтня 2016 р., 14:00

Вцент

І здобули перемогу.

Спартак - Карпати 19:37 (13:15)

Сьогодні в Броварах пройшов перший матч в рамках IV туру жіночої Суперліги, де закарпатські спортсменки перемогли столичну збірну, 19:37.

Розпочали карпатівки доволі стримано, киянки першими відрили лік голів в цьому матчі, хоча й ужгородки не забарилися з відповідю й зрівняли рахунок, проте до 15-ї хвилини матчу ужгородки весь час наздоганяли суперниць.

Далі гра протікала за задумом Карпат, хоча вони й частенько втрачали м'яч, здавалось на дитячих помилках, проте вже не дозволили спартаківкам вести в рахунку, чи бодай його зрівняти. Було й помітно невпевнену гру в захисті закарпаток, чим користався Спартак, який грає так як йому дозволяє суперник. Хоча й господарі грали омолодженим складом, в складі Карпат молодь також зуміла себе проявити, свій вклад в перемогу зробили колишня киянка, Олександра Фурманець, та Євгенія Білик, із Запоріжжя, батьки яких активно вболівали за, тепер уже, рідну команду з Ужгорода.

Спартаківки спробували наздогнати ужгородок, вони зуміли скоротити відставання до двох голів в кінці першої половини гри, 13:15, але другий тайм став демонстрацією справжньої сили Карпат.

Дівчата відпрацьовували в захисті на повну, а коли активізувалась, голкіпер ужгородок, Ірина Яблонська-Бобаль, то всі стрімголов стали мчати в контратаки, чим деморалізували суперниць, які за другу половину гри забили всього шість голів.

А от щодо нападу, то хоча й далі були безглузді втрати, проте левову частку своїх моментів карпатівки зуміли реалізувати. Завершували матч новачки, проте ними вдало керувала з центру Тетяна Кильч, котра й поставила переможну точку в сьогоднішньому поєдинку, відзначившись на останніх секундах гри.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp