Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Липкорукий" гість обікрав пенсіонерку

16 грудня 2014 р., 10:54

Старенька не розгубилась і одразу викликала міліцію.

Днями до Ужгородського райвідділу міліції звернулася 69-річна мешканка села Шишловці, що на Ужгородщині. Жінка повідомила, що з її будинку за невідомих обставин зник гаманець з грошима. 

Працівники Ужгородського райвідділу міліції, прибувши на місце події, здійснили огляд будинку, де було вилучено декілька слідів пальців рук. Також вони відібрали пояснення від заявниці та її чоловіка. Поспілкувавшись з останнім, вони дізналися, що в той день до них додому заходив знайомий. Чоловік потерпілої детально описав гостя, і дільничний інспектор Ужгородського РВ УМВС тут же вказав на особу, яка може бути причетна до даної крадіжки. 

Міліціонери негайно виїхали до згаданого чоловіка додому й запропонували йому показати вміст кишень, після чого той почав нервувати, поводитись агресивно та усіляко протидіяти законним вимогам працівників міліції. За це на нього було складено адмінпротокол. При огляді правоохоронці виявили в нього гроші. Молодик поводив себе досить неадекватно та придумував всілякі версії, щоб уникнути відповідальності. Та правоохоронці зібрали достатньо доказів, які вказують на причетність даної особи до скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Невдалому крадію оголошено про підозру в скоєнні крадіжки, досудове розслідування у справі триває. 
Ганна Дан, Ужгородський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp