Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді затримали церковних крадіїв

26 грудня 2014 р., 16:16

Цьогоріч на території Ужгородського району обікрали кілька сільських церков. Зокрема, три такі крадіжки були скоєні в селах Минай, Холмок та Часлівці Ужгородського району. Донедавна вони залишалися нерозкритими.

До розкриття цих резонансних злочинів правоохоронці підійшли принципово, адже злочинці переступили не тільки букву Закону, а й всі можливі моральні норми. Розкриття даних кримінальних правопорушень перебувало на особистому контролі керівництва міліції області.

І ось нарешті плідна праця міліціонерів дала свої результати. Працівникам сектору карного розшуку Ужгородського райвідділу міліції в ході проведення оперативних заходів вдалося встановити осіб, причетних до скоєного – ними виявилися двоє жителів Ужгорода.

У зухвалих крадіїв працівники міліції вилучили викрадені речі, які наразі є речовими доказами. На даний час правоохоронці вирішують питання щодо оголошення зловмисникам про підозру у вчиненні даних злочинів та обрання щодо них запобіжних заходів.

- Наразі розкрито всі крадіжки, які було скоєно з церков в Ужгородському районі. Одне кримінальне провадження, в якому було п’ять епізодів крадіжок, з обвинувальним актом вже направлено до суду. А в іншому ще тривають слідчі дії. Проте можу запевнити, що всі ці злочинці повторять долю своїх горе-колег – опиняться на лаві підсудних, - зазначив перший заступник начальника відділу - начальник слідчого відділення Ужгородського РВ УМВС капітан міліції Олександр Боднарчук.



Ганна Дан, Ужгородський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp