Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Іршаві святкові іргашки виявилися "липовими" (ФОТО)

31 грудня 2014 р., 09:20

Торговця правоохоронці притягнули до відповідальності

Напередодні Новорічних та Різдвяних свят працівники Іршавськогорайвідділу міліції провели відпрацювання ринку в м.Іршава, де виявили та вилучили піротехнічну продукцію без документів.

Ці небезпечні святкові іграшки можуть стати причиною травмування громадян, тому правоохоронці акцентують увагу на виконання торговельними закладами правил торгівлі, починаючи з дотримання правил зберігання вказаного товару до недопущення реалізації недоброякісних виробів без відповідних документів.

Працівники Іршавського райвідділу на території ринку м.Іршава виявили факт незаконної торгівлі піротехнічними виробами. Більше 252 петард та 12 салютів пропонувались покупцям приватним підприємцем, при цьому документи, які б підтверджували законність реалізації вказаної категорії вибухонебезпечного товару, були відсутні.

Власника піротехнічних засобів притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.195-6 (порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів) Кодексу України про адміністративні правопорушення, яким передбачено покарання у вигляді штрафу в розмірі від 35 до 60 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією піротехнічних засобів.

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp