Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Завтра Тячів побачать на екрані

4 січня 2015 р., 16:41

Показ стартує о 15:00.

Анонсовано перший показ пригодницької кінострічки «Мі­сто Ангела». Він відбудеться 5 січня у кінотеатрі ім. Тараса Шевченка.

Автор картини ― від задуму до кінцевого ва­ріанту ― міжнародний кінорежисер і правозна­вець, наш земляк В’ячеслав Бігун.

«ДажБогФільм» і «КрулькоСтудіо» за під­тримки Тячівської місь­кої ради відзняли фільм про неймовірну історію в су­часному місті. У го­ловній ролі ― відомий американ­ський дослід­ник Шон Віль­ямс.

У фі­льмі знімались й бли­зько 50 жителів Тячів­щини, зокрема, з-поміж інших, це: Євгенія Боб­ру­шко, Оксана Воло­шин, Роман Дядюк, Те­тяна Си­ньо, Ганна і Ва­силь Свид, Ольга Решетар, Юрій Че­рнявець, Габріелла Бе­лені, Йосип Болдижар, Іван Апшай, Руслана Іваш­кевич, Едуард Москаль.

У стрічці йдеться про іно­зе­мця, який часто при­їздить до на­ших країв. Він намагається з’ясувати: які таємничі сили його ваблять до Тячева, що приховує це дивовижне місто-загадка? При­годи починаються, коли на своєму шляху інозе­мець зустрічає ангела міста, який охороняє жителів і тво­рить добрі справи.

Пригоди супроводжують на­родні пісні краю в сучас­ному вико­нанні. Зокрема, таких місцевих гур­тів, як «Маньо» та «Рокаш», спі­ваків Ми­хайла Модинця (Моди) і Те­тяни Синьо. Є й вели­чна пі­сня «Кедь ми при­йде карта» Му­ка­чівсь­кого хору хлопчиків та юнаків (художній ке­рів­ник і ди­ригент В. Во­лон­тир). Зву­чать чарівні го­лоси Лю­цини Хворост із Харкова, Су­санни з Польщі.

Трейлер фільму мо­жна переглянути на сай­тах: www.tyachiv.in.ua, www.krulkostudio.com. Бі­льше інформації про пре­м'єру читайте на сторінках фільму в Фейсбуці: https://www.facebook.com/angel.town.film та www.facebook.com/events/870438786329117 (подія пре­м'єри).

Отже, на широкий ек­ран фільм про Тячів вийде 5 січня. Прем’єрний показ стрічки «Мі­сто Ангела» по­чнеться о 15:00 у кіно­театрі ім. Тараса Шевче­нка, за участі режисера кі­нострічки ― В’ячеслава Бі­гуна, акторів, учас­ників зніма­льної групи, організа­торів і добродійників. Вхід віль­ний.

Tyachiv News



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp