Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатців закликають не нашкодити

6 січня 2015 р., 15:04

Буклет, який вчить берегти принроду випустили в "Синевирі".

В екологічній етиці розроблені основні, базові принципи відносин людини з природою.

Вони показують, які загальні дії ми морально зобов’язані виконувати по відношенню до природи чи, навпаки, повинні утриматися від їх виконання.

«Не нашкодь!» - цей заклик вважається основним принципом у стосунках із навколишнім довкіллям. Саме під такою назвою днями побачив світ еколого - освітній буклет, що вийшов в Національному природному парку «Синевир».

В яскравому кольоровому проспекті коротко і доступно викладені основні правила поведінки на природі, основне з яких – не шкодити довкіллю. Адже часто на перший погляд дрібні справи, а приносять природі великої шкоди. Наприклад, викидання побутового сміття у річки чи лісові урочища.

Буклет також інформує читачів про безпеку поводження на природі, бо дуже часто недосвідчені туристи потрапляють у складні ситуації, ігноруючи елементарні правила поведінки у горах, дикій природі. Для зручності видання також місить карту туристичних маршрутів на території НПП «Синевир».

Буклет стане у нагоді широкому колу користувачів.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp