Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Державна пенітенціара служба України в Закарпаття підбила підсумки роботи за 2014 рік (ФОТО)

21 січня 2015 р., 14:07

20 січня 2015 року на розширеній оперативній нараді було підведено підсумки роботи відділу Державної пенітенціарної служби України в Закарпатській області за 2014 рік та визначено основні пріоритетні напрямки роботи на поточний рік

Керував нарадою начальник відділу - Михайло Соханич. Також на нараді був присутній представник центрального апарату ДПтС України - начальник відділу правового забезпечення ДПтС України - Сергій Мотлях та начальник відділу Закарпатської обласної прокуратури з нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян - Віталій Білець. В нараді також взяли участь: заступник начальника відділу ДПтС України в Закарпатській області Андрій Думнич, в.о. начальника Закарпатської установи виконання покарань (№ 9) Юрій Чума, старший інспектор з особливих доручень (з діяльності кримінально-виконавчої інспекції) відділу ДПтС України в Закарпатській області Віталій Шипович та голова Закарпатської обласної об’єднаної організації Всеукраїнської профспілки персоналу ДКВС України Іван Ходанич, кожен доповідав за свій напрямок роботи. Були обговорені результати службової діяльності відділу ДПтС України в Закарпатській області, встановлено основні причини існуючих недоліків, шляхи їх вирішення та визначили основні пріоритетні напрямки роботи на 2015 рік.

{g}

Начальник відділу - Михайло Соханич надав оцінку службовій діяльності працівників та зазначив, що робота у кримінально-виконавчій службі в усі часи була нелегкою, особливо зараз коли Україна перебуває в складних умовах. Перед нами стоїть завдання – достойно відповісти на всі виклики і рухатися далі. На сьогодні основним ціллю діяльності ДПтС України є стала та безперебійна робота у сфері виконання покарань пов’язаних із позбавленням волі та альтернативних видів виконання покарань.

На завершення Михайло Соханич висловив слова вдячності працівникам ДПтС України в Закарпатській області за ваше сумлінне ставиться до праці, витримку і професіоналізм. Вірю, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди.




Прес-служба відділу ДПтС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp