Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті підсумують ЗНО

22 червня 2016 р., 15:20

Як абітурієнти впоралися із завданням цьогоріч?

Стане відомо вже у п’ятницю.

У п’ятницю, 24 червня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція, на якій Громадянська мережа ОПОРА оприлюднить підсумки громадського спостереження за проведенням зовнішнього незалежного оцінювання.

Про висновки громадського спостереження за ЗНО та підсумки проведення ЗНО у Закарпатській області присутнім представникам ЗМІ розповідатимуть Святослав Бабіля (Громадянська мережа ОПОРА) та Олеся Греба (головний спеціаліст відділу дошкільної, загальної і середньої, інклюзивної та позашкільної освіти Департаменту освіти та науки Закарпатської ОДА).Нагадаємо, мережа ОПОРА спостерігала за проведенням ЗНО з шести предметів: українська мова та література (основна та додаткова сесії), математика (основна та додаткова сесії), історія України (основна та додаткова сесії), англійська мова, фізика та хімія. Громадське спостереження охоплює усі 9 регіональних центрів оцінювання якості освіти.Детальніше:Святослав Бабіля, координатор громадського спостереження за ЗНО в Закарпатській області, 050 100 24 69,babilja@gmail.com Додаткова інформація:Громадське спостереження за ЗНО відбувається в рамках Альянсу Програми сприяння незалежному тестуванню в Україні (USETI Legacy Alliance).***Засідання відбудеться у приміщенні Ужгородського прес-клубу за адресою пл. Жупанатська, 15/4Початок о 13.00Запрошуються представники усіх ЗМІ.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp