Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Заробити гроші закарпатцю завадила міліція

25 січня 2015 р., 14:31

Про це міліцію повідомив підприємець

До чергової частини Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення від приватного підприємця, що невідома особа йому запропонувала придбати зброю.
Після отримання даного повідомлення оперативним черговим райвідділу відразу на місце події було направлено слідчо-оперативну групу.

Дійсно, у приватному магазині знаходився 53-річний чоловік, який ховав під одягом обріз мисливської рушниці. Чоловік пояснив, що він її знайшов у лісі, коли йшов за дровами… Хотів продати, бо потрібні були гроші.

Вилучений обріз направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області.

Як розповів начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Черничко, даний злочин внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), що карається позбавлення волі на строк від двох до п′яти років.

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp