Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Дерслужбовці Іршавщини – за чисте довкілля (ФОТО)

30 березня 2014 р., 15:23

Вже традиційно, з приходом весни, в районі проводять різноманітні заходи із благоустрою територій. Тому, з метою покращення та приведення у належний санітарний стан території району, розпорядженням в.п. голови райдержадміністрації від 14.03.2014 року

{Pg}№108 «Про благоустрій населених пунктів, проведення акції ,,Закарпаттю - чисте довкілля” та встановлення єдиного санітарного дня з очищення території району». 

28 березня держслужбовці Іршавщини, працівники підприємств, установ й організацій взяли до рук господарське приладдя й організаційно приступили до прибирання територій. Активно попрацювали працівники Іршавської РДА та її структурних підрозділів, райради, міської та сільських рад району. Всі вони здійснювали прибирання прилеглих до них територій, - визбирували сміття, очищували кювети від чагарників та вирізували старі дерева. 

Також, працівники райдержадміністрації приводили в належний стан придорожню смугу на трасі Іршава-Брід. Так званий «суботник» в районі проводитиметься неодноразово і на наступні тижні. Приємно, що багато працівників долучаються до роботи із проведення санітарної очистки території нашого краю. «Чисто не там де прибирають, а там, де не смітять!»,- хотілося б, щоб ці слова служили девізом для Іршавчан.
Райдержадміністрація

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp