Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття має найкращих держслужбовців

18 червня 2014 р., 09:21

Визначили, хто найкраще служить державі у нашому краї.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 19.09.2007 року №1152 «Про проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» 12 червня 2014 року в Закарпатській обласній держадміністрації проведено ІІ тур Конкурсу.

Конкурс проходив відповідно до вимог зазначеної постанови та методичних рекомендацій, затверджених наказом Національного агентства України з питань державної служби від 15.02.2012 року № 29.
Організація роботи та проведення ІІ туру Конкурсу покладалася на оргкомітет, персональний склад якого затверджено наказом Нацдержслужби України від 30.04.2014 року № 53. Оргкомітетом були розглянуті документи переможців І туру Конкурсу та прийняте рішення про їх участь у ІІ турі.
У другому турі Конкурсу прийняли участь 16 державних службовців, в тому числі керівників від облдержадміністрації – 2, від райдержадміністрацій – 4, спеціалістів від облдержадміністрації – 2, від райдержадміністрацій – 8.

Оцінювання учасників ІІ туру Конкурсу проходило за підсумками виконання практичних завдань, тестів з питань службової етики та етикету, публічного виступу з актуальних питань суспільно-політичного розвитку країни та реформування державного управління, а також співбесіди з питань державного управління.
Переможцями ІІ туру Конкурсу стали серед учасників з числа керівників облдержадміністрації: Юрій Ковач, начальник організаційного відділу апарату облдержадміністрації, та Надія Пазюк, директор Воловецького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, з числа спеціалістів: Любов Когуч, головний спеціаліст відділу прогнозування регіонального розвитку департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації, та Михайло Фозикош, державний адміністратор Мукачівської райдержадміністрації. Вказані державні службовці будуть представляти Закарпатську область у ІІІ турі 

Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець». Також визначені лауреати конкурсу. ІІ місце – Леонтій Ленарт, начальник відділу культури Ужгородської райдержадміністрації, Марія Єремкіна, начальник відділу використання інформації документів державного архіву Закарпатської області, Юрій Станинець, державний соціальний інспектор відділу державних соціальних інспекторів управління соціального захисту населення Виноградівської райдержадміністрації, Діана Назаркіна, головний спеціаліст відділу роботи із зверненнями громадян апарату облдержадміністрації. ІІІ місце – Ірина Пукіш, начальник відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Свалявської райдержадміністрації, Ярослав Комарницький, спеціаліст І категорії відділу з питань праці та зайнятості населення управління соціального захисту населення Воловецької райдержадміністрації.
Головою обласної державної адміністрації було прийнято розпорядження від 10.06.2014 року № 177 «Про нагородження переможців І та ІІ турів Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець».

Під час проведення урочистостей до Дня державної служби, які проходитимуть 23 червня переможців та лауреатів буде нагороджено Дипломами, Грамотами та Подяками голови обласної державної адміністрації та грошовими винагородами.
Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець» віднесено до одного з видів підвищення кваліфікації державних службовців. Всім учасникам Конкурсу обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій видані посвідчення про підвищення кваліфікації.


За інформацією Управління державної служби Головдержслужби України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp