Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Пенсії, земля, доларові кредити та незадовільний стан міста - те, що турбує ужгородців

2 лютого 2015 р., 12:20

Саме такі теми порушували містяни на прийомі у Роберта Горвата

З такими питаннями закарпатці прийшли на прийом до Роберта Горвата

Днями народний депутат України Роберт Горват провів прийом громадян у приміщенні Закарпатської обласної організації «УДАР».

Серед питань, з якими звернулися мешканці Ужгорода – виділення землі учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС, захоплення приватної власності у процесі забудови, пенсійне забезпечення, доларові кредити та благоустрій міста Ужгорода. Загалом зареєстрували 10 звернень.

До нардепа зі скаргою на Ужгородську міську раду звернувся ужгородець, якому не хочуть виділяти земельну ділянку. Чоловік – ліквідатор І категорії аварії на Чорнобильській АЕС, інвалід, тобто входить до групи громадян, які мають право на позачергове отримання землі. Проте міська влада вже тривалий час ігнорує його заяви .

Було звернення, яке потребує врегулювання на загальнодержавному рівні. Воно стосувалося кредитної іпотеки, яку людина тепер просто не в змозі виплачувати.

Крім того, кілька людей прийшли до Роберта Горвата з питаннями щодо пенсійного забезпечення. Ужгородка поскаржилася на те, що пенсію їй нараховують несправедливо. Пропрацювавши все життя лікарем, вона отримує таку саму виплату, як і санітар. При цьому жінка зверталася до Пенсійного фонду з проханням обґрунтувати саме цю суму, але їй пояснили, що це проблеми Законодавства, яке треба змінювати.

Мешканець одного з мікрорайонів міста звернувся до народного депутата зі скаргою на незаконне захоплення його ділянки: забудовник самовільно розпочав роботи на місці, де був розташований гараж чоловіка.

Разом з тим ужгородці скаржаться на незадовільний стан міста: багато сміття, неосвітлені вулиці, погані дороги. З такими зауваженнями місцеві мешканці не раз зверталися до влади, але там на це не реагують.
Над зверненнями зараз працюють помічники народного депутата.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp