Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Жоден прокурор Закарпаття не мобілізований. Добровольців нема, -- прокурор області

5 лютого 2015 р., 11:42

Добровольців у прокуратурі не виявлено, а примусово прокурорів не мобілізують

Сьогодні на прес-конференції в Ужгороді прокурор Закарпаття Володимир Янко розповів, що по ухиленню від призову в області зареєстровані 3 кримінальні провадження. При цьому, каже Володимир Янко, прокурори районів проводять систематичну координаційну роботу.

Відповідаючи на запитання журналістів, чи мобілізовані працівники прокуратури, пан Янко відповів: «На сьогодні мобілізованих працівників прокуратури Закарпатської області немає. Бо посади прокурорські заброньовані, але всі добровольці можуть бути. Нині є рекомендації по скороченню штату прокуратури. Знаємо, що з прийняттям нового закону може бути скорочений штат обласної прокуратури. Якщо в указі Президента буде передбачена мобілізація прокурорів, вони будуть мобілізовані», -- підсумував Володимир Янко.




Час Закарпаття
Йончі 05.02.2015 15:21 IP: 35.90.41.31
Свалявському прокурору Свистаку В.І. носили повістку, але він їх послав. А свого братика який цурям на базарі торгує "відмазав".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp