Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Факт взяття хабара військовим комісаром офіційно підтвердили СБУ Закарпаття та Військова прокуратура

10 лютого 2015 р., 12:02

Гроші військовий хотів заробити за сприяння в ухиленні від мобілізації

Співробітники СБУ в Закарпатській області викрили одного з районних військових комісарів, який вимагав від місцевої мешканки 500 доларів США неправомірної вигоди за сприяння її родичу в ухиленні від мобілізації.

9 лютого ц.р. в одному з райцентрів області співробітники СБУ затримали військового комісара «на гарячому» під час отримання ним усієї суми неправомірної вигоди.

Військова прокуратура Західного регіону України оголосила хабарникові про підозру у вчиненні злочину, передбаченого за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням) Кримінального кодексу України. - повідомляє  прес-група УСБУ в Закарпатській області

Кримінальне провадження у день реєстрації прийняв до свого провадження слідчий військової прокуратури Ужгородського гарнізону.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні покладено на старшого прокурора військової прокуратури та прокурора військової прокуратури Ужгородського гарнізону.

Триває досудове розслідування.












Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp