Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Горгани» відправили у зону АТО 6 машин

16 лютого 2015 р., 10:38

Тячівський волонтерський центр не забуває про бійців ні на мить

Акція, яка відбулася у неділю 15 лютого, стала однією з наймасштабніших за час діяльності Тячівського районного волонтерського Центру «Горгани».

Створений у листопаді минулого року з ініціатив сприяння керівництва Тячівської райдержадміністрації і зокрема т.в.о. голови райдержаміністрації Василя Йовдія волонтерський центр зумів об’єднати навколо себе людей доброї волі ,які  допомагають українській армії на сході України.

І за ось короткий період ними було організовано та відправлено для потреб АТО десятки тонн вантажів вкрай необхідної гуманітарної допомоги та закуплених одиниць техніки.

Отож на сьогодні центром «Горгани» підготовлено в зону АТО колону з шести машин, серед яких, вантажівка, швидка, бусик, легковики . Всього в даній колоні повинно було стояти десять позашляховиків, однакпозавчора чотири авто, у зв’язку з нагальною потребою, були у термінованому порядку відправлені військовим на Схід.

Кошти на їх придбання збирали цілими організаціями, приватними фірмами та громадами району. Для прикладу, черговий позашляховик «Нива» купили для бійців освітяни району, які є одними з найбільш активних учасників всіх благодійних акцій. «ГАЗ-66», який «підрихтували» тересвянськіволонтери, передало для бійців добровольчого батальйону «ОУН» Тячівське ВУЖКГ.

Спеціально для військового батальйону «Донбас» Йосипа Пономаренка з Тересви, був закуплений за сприяння Василя Йовдія автомобіль марки Land Rover. До речі, цього бійця нещодавно визволили з полону бойовиків, де той перебував декілька місяців. Проте нині Йосип вже знову готовий стати на захист територіальної цілісності нашої держави. На подарованому авто боєць повернеться до своїхпобратимів на Сході.

Ось таким чином дана колона автомашин буде доставлена в різнічастини та бригади зони АТО. Як зазначив голова волонтерського центру «Горгани» і радникголови РДА Богдан Колодницький поприоголошене перемир’я на Донбасі, такі цивільні автомобілі для українських військових вкрай необхідні.

- Ми тримаємо зв’язки з багатьма батальйонами та підрозділами, що перебувають зараз на Сході. Якщо раніше військові були раді тому, що ми їм привозили, то тепер вивчаємо їх потреби, які намагаємось виконувати, - наголосив він.

До речі, буквально на днях тячівськіволонтери повернулися з Маріуполя та Дебальцева, кудивідвезличерговийвантаж . І вже на днях будутьїхати в славнозвісніПіски, де тежчекають на їхдопомогу.

Відтак за доброюхристиянською традицією вояків та придбаніавтомобілібулоосвячено на щасливу дорогу та благополучне виконання всіх завдань, поставлених у цей час на військових.

У свою чергу керівництвоТячівськоїрайдержадміністраціївисловилощиру вдячністьвсімучасникам благодійноїакції з придбанняавтомобілів для потреб АТО. І сподівається, що дана техніка стане у пригоді всімбійцям у їхнелегкій службі на сходікраїни задлявстановлення там спокою та миру.

Також цього дня в районному будинкукультури відбувся благодійний концерт за участі відомого виконавця афганських пісень В'ячеслава Кукоби, зібрані кошти з якого теж передані на потреби військовим в зоні АТО.


Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp