Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Воєнком Закарпаття спростував брехню міністра закордонних справ Росії Лаврова

18 лютого 2015 р., 11:29

Ніякої дискримінації угорців під час мобілізації немає

Як недавно повідомляв «Час Закарпаття» на безпековій конференції у Мюнхені російський міністр Сергій Лавров заявив, що під час мобілізації в Україні дискримінуються представники нацменшин – угорці та румуни. За його словами, піж час призову до служби угорців набирають у пропорційному відношенні більше, ніж українців.

Сьогодні «Час Закарпаття» попросив прокоментувати ці слова головного військового комісара Закарпаття Івана Васильцюна.

«У військовому комісаріаті немає графи таблички, де б ми враховували національність. – Відповів Іван Васильцюн. -- Ми не зважаємо на національність, коли проводимо оповіщення військовозобов’язаних. Ця інформація, яку озвучив пан Лавров -- це брудна інформаційна боротьба ворога. Це зовсім не так. У нас іде однакове оповіщення всіх військовослужбовців, які мають облікову спеціальність. Щоб зняти всі запитання, можу сказати, що сьогодні серед тих 400 службовців, яких ми призвали під час першої хвилі мобілізації, угорців – лише четверо».

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp