Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прокуратура взялася за міліціонерів-забіяк

20 лютого 2015 р., 18:16

Міліціонери розмахалися кулаками на відвідувачів кафе на Виноградівщині.

Прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт за фактом ч.1 ст.122 та ч.2 ст.296 КК України - умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження та хуліганство, вчинене групою осіб.Як повідомив заступник начальника відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури області Юрій Романець: «Двоє мешканців Виноградівщини у жовтні минулого року, звернулися до правоохоронців із заявою, про те, що їх вночі побили двоє працівників міліції у цивільному біля одного з кафе-барів Виноградова.

Як було встановлено, між капітаном міліції і оперуповноваженим СКР Виноградівського РВ УМВС України в Закарпатській області та двома закарпатцями виникла словесна суперечка.Відтак, працівники міліції, перебуваючи поза службою та одягнуті у цивільне, перейшли до застосування фізичної сили та почали бити чоловіків. 39-річному виноградівцю тоді дісталося найбільше - у нього було діагностовано перелом щелепи та інші тілесні ушкодження, інший чоловік травмований менше.Нагадаємо, що обвинувальний акт стосовно капітана міліції було направлено до суду минулого місяця, а сьогодні прокуратура направила обвинувальний акт і стосовно оперуповноваженого міліції.Наразі суд вирішуватиме долю вже колишніх правоохоронців. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до п'яти років.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp