Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як в Перечині Героїв Майдану вшановували (ВІДЕО)

22 лютого 2015 р., 19:00

У місті горіли свічки та Лунали молитви.

Сто синьо-жовтих свічок і молитва за тих, хто віддав життя за європейське майбутнє України. У Перечині як і по всій державі вшанували Небесну сотню, що орік у лютому загинула на київському майдані. Близько ста перечинців побували тоді в столиці, аби відстояти право на євромайбутнє і позбутися ганебного режиму Януковича. Сьогодні вони зі сльозами згадують ті події, але обіцяють в разі потреби боротися і надалі.

Дошку з фотографіями героїв небесної сотні виставили для вшанування в Перечині. Хвилина мовчання, сумна мить, 60 ударів стрілки годинника. цього вистачило аби пан Василь побачив перед очима події що трапились рік тому на Грушевського. З перших днів і до кінця, з вірою в краще майбутнє, простояв на майдані. Страшні картини перед очима, розповідає. Але готовий боротися й надалі. Пан Василь не єдиний перечинець, який активно брав участь в подіях революції гідності, їх близько ста. спогадами поділився і Богдан. За душі тих хто поліг під час революції відправили панахиду. Сто синьо-жовтих свічок запалили на пам’ять за героями. На площі звучить гімн майдану.



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp