Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті неправильно розподіляли державні кошти

2 квітня 2014 р., 09:43

Такі висновки зробила прокуратура у ході перевірки використання державних коштів в області.

Органи прокуратури Закарпатської області розпочали масштабні перевірки в органах державної виконавчої влади та місцевого самоврядування щодо стану виконання заходів з економного та раціонального використання державних коштів, передбачених для утримання органів державної влади та інших державних органів, утворених органами державної влади підприємств, установ та організацій, які використовують кошти державного бюджету, затверджених постановою Кабінету Міністрів України «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету» № 65 від 01.03.2014р., яка вже набрала чинності. 

Встановлено, що розподіл субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на виконання заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій проведено з порушенням вимог бюджетного законодавства. 

Окрім того, Державною фінансовою інспекцією в Закарпатській області, спільно з прокуратурою області, узгоджено проведення контрольних заходів щодо достовірності обсягів кредиторської заборгованості розпорядників та одержувачів коштів державного бюджету з оплати товарів, робіт і послуг, на які поширюється дія Закону України «Про здійснення державних закупівель». 
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp