Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові дбатимуть про довкілля

26 лютого 2015 р., 14:40

А також - наголошуватимуть на важливості водного ресурсу.

У рамках відзначення 22 березня Всесвітнього дня води Товариство з обмеженою відповідальністю «Водоканал Карпатвіз» організовує проведення ряду заходів, спрямованих на популяризацію важливості води та залучення до цього населення, привернення уваги громадськості до проблем води, її значення у житті людини, необхідності її збереження та раціонального використання.

До найголовніших з них: конкурс саморобок учнів5–7 класів навчальних закладів м.Берегово на тему: «Вода – це наш найцінніший природний ресурс», проведення акції з висадки дерев «Посади своє дерево» та акції «Чиста Верке – чиста совість» з прибирання, очищення від сміття прибережних смуг каналу Верке.

«Ми пропонуємо підтримати нашу ініціативу. Всіх небайдужих просимо долучитися до неї. Ви можете нам допомогти та зробити свій внесок в охорону довкілля міста Берегово.

Про бажання взяти участь у заходах просимо повідомити до5 березня2015 року по телефону/факсу:2-34–40, або на електронну адресу:karpatviz@meta.ua», — повідомляють у берегівському водоканалі.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp