Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На берегівчан чекає "Подарунок у взуттєвій коробці"

30 листопада 2015 р., 09:40

Вже вшосте пройде в Берегові...

Про це повідомляється на сторінці міського голови Золтана Бабяка у "Фейсбуці"

Вже вшосте радіо «Пульс» та партнери влаштовують благодійну акцію «Подарунок у взуттєвій коробці» для вихованців дитячих будинків, інтернатів, малозабезпечених сімей.

Акція проходитиме водночас в6 районах Закарпаття. За умовами добродійного заходу кожен бажаючий може взяти звичайну коробку з-під взуття та наповнити її на вибір іграшками, предметами одягу, канцтоварами, солодощами довготривалого терміну зберігання, засобами гігієни, тощо. Пакунок потрібно загорнути та принести у кафе «Форнетті». Такі ж пункти прийому подарункових коробок будуть і в Ужгороді, Мукачеві, Чопі, Виноградові, Косині, Вишкові, Боржаві, Петрові.

На пакункові треба написати вік дитини та стать, на яку розрахований вміст. Загалом до благодійної акції долучилися300 установ, організацій (школи, садочки, підприємства…) Отже, всі бажаючі зможуть18 грудняприєднатися до справи та стати таємничим добродієм для котроїсь дитини! Цього ж дня у центральній частині міста будуть встановлені намети, де проводитимуть майстер-класи та роздаватимуть їжу. У програмі також передбачені музичний концерт та ігри для дітлахів.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp