Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Представники Міністерства внутрішніх справ провели прийом на Закарпатті (ФОТО)

5 березня 2015 р., 21:56

Прийоми відбулись у містах Мукачево та Іршава

Відтак, у Мукачівському міському відділі міліції особистий прийом громадян провів учора представник МВС України Денис Левченко. 

18 мешканців м.Мукачева та району звернулись до киянина з різними питаннями. Головний оперуповноважений Департаменту карного розшуку МВС України підполковник міліції Денис Левченко протягом трьох годин спілкувався з громадянами, які прийшли на прийом. Кожному надав правову консультацію, вислухав та допоміг зорієнтуватися в ситуаціях, у яких люди опинилися внаслідок різних обставин. 

Одним із звернень було питання реорганізації підрозділу міліції, а саме Мукачівського міськвідділу (з обслуговування м.Мукачева та Мукачівського району). В черговий раз це питання піднімали голова Мукачівської районної держадміністрації і голова районної ради Василь Кубарич та Іван Михайло. Посадовці аргументовано доводили, що після так званого об`єднання міського та районного відділів міліції зменшилась кількість дільничних на місцях, адже у районі проживає близько 102 тисяч громадян, а це 88 населених пунктів та більше 40 сільських рад. 

З питанням удосконалення співпраці міліції з міською владою та громадою міста звернувся міський голова м.Мукачева Золтан Лендєл. 

Під час зустрічі з представником МВС люди зверталися і з пропозиціями щодо збільшення штатної чисельності працівників міліції, насамперед дільничних. Про часткове фінансування громадських помічників дільничного піднімав питання Іван Желізняк – голова формування при Кольчинській сільській раді. 

Також надійшло чимало скарг з приводу необ’єктивності розслідування за кримінальними провадженнями, в тому числі одна колективна заява про крадіжки з помешкань громадян. 

Були і громадяни, бажаючі поспілкуватися, знайти справедливість та подякувати правоохоронцю з МВС за можливість особистої зустрічі. Відтак на адресу мукачівських правоохоронців надійшло три офіційні подяки за оперативне розкриття злочинів та активну співпрацю. 

В Іршавському райвідділі міліції провів особистий прийом громадян представник Міністерства внутрішніх справ України Юрій Ганущак. На прийом завітало 11 громадян. Юрій Ганущак надав кожному правову консультацію, уважно вислухав та допоміг зорієнтуватись в ситуації, в яких люди опинились внаслідок різних обставин. 


Першим до Юрія Миколайовича звернувся мешканець м.Іршава стосовно розслідування кримінального провадження. Чоловік надав ряд документів, які будуть додатково вивчені і взяті до уваги. Наступним на прийом прийшов чоловік, який нещодавно виявив у селі Горбок на узбіччі дороги кинуте матір′ю немовля. Він прийшов із побажанням відносно долі дівчинки та попросив відзначити правоохоронців, які виїжджали на місце пригоди. 

Із приємною місією завітав депутат Іршавської райради, голова благодійної організації «Допомога без кордонів» Петро Король. Дізнавшись, що для ізолятора тимчасового тримання райвідділу потрібна постільна білизна, він вирішив допомогти. В цей же день нова постільна білизна була доставлена до райвідділу. Принагідно Петро Васильович не забув і за працівника карного розшуку Михайла Сухана, який нещодавно розкрив крадіжку у селі Брід. Гість попросив керівництво МВС України його відзначити. 

Завітав на прийом і міський голова Степан Бобик, який підняв питання відновлення патрульно-постової службу у райвідділі. На це представник МВС повідомив, що наразі проходить реформа у правоохоронних органах, вона передбачає збільшення чисельності патрульної служби. Також іршавський мер відзначив грамотами та грошовою премією оперативних працівників карного розшуку Михайла Сухана та Василя Ісака за розкриття крадіжки в місті. 

Завітав на прийом і голова Ради ветеранів та пенсіонерів Іршавського райвідділу міліції Василь Микита, який порушив питання фінансування роботи ветеранської організації. 

Колишній керівник райвідділу, а нині начальник районного відділу юстиції Юрій Марущинець, завітавши на прийом, висловив свої побажання щодо покращення роботи правоохоронців. 

Мешканка с.Брід завітала на прийом з приводу конфліктної ситуації у родині. Їй відразу було надано консультацію, а начальник Іршавського райвідділу міліції Мирон Черничко запросив жінку до себе на прийом, щоб якнайшвидше надати їй допомогу. Наостанок завітав голова благодійної організації «Блага вість» Іван Бабич, який вже протягом багатьох років співпрацює з правоохоронними органами. Він розповів про роботу місцевої міліції та висловив свої побажання. Вирішення всіх звернень та побажань громадян представник МВС Юрій Ганущак взяв на особистий контроль. 
За матеріалами Іршавського РВ УМВС та Мукачівського МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp