Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Говерла" поступилася "Металісту"

14 березня 2015 р., 11:56

Суперники ужгородських футболістів здобули перемогу.

Напередодні суботнього поєдинку основних команд "Говерли" та "Металіста", у Кам'яниці на футбольному полі готельно-ресторанного комплексу "Камелот" свій матч провели молодіжні колективи U-21. Перемогу святкували гості, які зуміли провести у наші ворота три мячі. "Говерляни" забили один раз - відзначився Михайло Реплюк.

Команди впродовж всього матчу демонстрували цікавий, насичений футбол. Ініціативою володіли гості, ужгородці ж - шукали щастя в контратаках. Перший тайм пройшов за сценарієм харківчан: футболісти створили декілька непоганих моменів і реалізували один з них. На 22-ій хвилині після подачі з кутового відзначився Юрій Ткачук. У першій половині "Говерла" намагалась вирівняти становище, проте на завершальній стадії футболістам нещастило.

Проте вже у таймі другому "говерляни" зрівняли рахунок. На 58 хв. Олексій Хоменко з позиції лівого вінгера сміливо увійшов у штрафну площадку і був збитий оборонцем. Пенальті. До точки підійшов капітан дублерів - Михайло Реплюк, який впевнено реалізував вирок. 1-1.

Проте втримати бодай нічию на своєму полі господарі не зуміли. Наполегливі дії атакуючих футболістів "Металіста" принесли свої плоди. Спочатку Руслан Ковток, увійшовши у гру з лави запасних, знову вивів харківчан уперед. Удар головою був надто складним для Бабенка. 1:2.

Гості й надалі йшли вперед, і як наслідок - подвоїли свою перевагу. Оборонці не недогледіли стрімкий прохід атакуючого гравця "Металіста", який заробив пенальті. Іван Зотько оформив кінцевий рахунок зустрічі з одинадцятиметрової позначки. 1:3.

"Говерла" U-21: Бонь (Бабенко, 46), Котьо, Микитишин, Беца, Павлич (Варваринець, 83), Добровольський, Тома (Сегедій, 46), Реплюк (капітан), Бако (Цебро, 52), Хоменко, Гегедош.
Тренер: В’ячеслав Пінковський

Інформаційний відділ ФК "Говерла"




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp