Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Металіст" - "Говерла" – 1:1. Огляд матчу

16 березня 2014 р., 21:51

Харківський  "Металіст" не зумів здобути три пункти у грі проти ужгородської "Говерли".

Стартовий склад харківського клубу був відносно змінений у порівнянні з осінньою частиною сезону. В стартовому складі, як і прогнозувалось на передодні вийшов Гоменюк, ще одна зміна була на лівому фланзі, де вийшов грати Ксьонз. Хочеться підкреслити дебют Юссуфа, який прововів перший офіційний матч за харків’ян. Склад "Говерли" також був оновлений, адже В’ячеслав Грозний випустив на поле шість нових виконавців. 

Дебют поєдинку продемонстрував, що гості створять "Металісту" великі проблеми сьогодні. Швидкий гол Шарпара, який знаходиться на контракті в "Говерлі" – став першою неприємністю, яку приготували гості. Хоча Папа Гуйє дуже швидко рахунок зрівняв, справи в  "Металіста" йди не найкращим чином. Перший тайм пройшов за переваги господарів поля. Хоча цифри на табло скоріше задовольняли ужгородців. Друга половина зустрічі і взагалі пройшла під диктовку футболістів у жовтих футболках. Невтомним на лівому фланзі був Азеведо, який за другий тайм просто безмежну кількість подач здійснив у штрафний майданчик суперників, але як ви зрозуміли ніхто ними не зумів скористатись як слід. 

З нічийним результатом  "Говерла" повертається в Ужгород. В’ячеслав Грозний повинен бути задоволений таким результатом, адже заліковий пункт в матчі коли ти немаєш ніякої переваги дуже хороший показник. В свою чергу  "Металіст" розпочинає весняну частину чемпіонату України на сумній ноті.

"Металіст" - "Говерла"- 1:1
Голи: Шарпар, 7, Гуйє, 16

"Металіст": Горяїнов, Вільягра, Гуйє, Ксьонз, Азеведо, Едмар, Юссуф, Бланко, Марлос, Шав’єр, Гоменюк

"Говерла": Надь, Трухін, Лисицький, Люлька, Нікулає, Акакпо, Вечурко (Орош, 46), Фещук, Перейра, Шарпар, Герасимюк (Кочіш, 46).


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp