Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як Губаль котельню перевіряв (ВІДЕО)

14 березня 2015 р., 17:06

З цією метою очільник краю завітав до Хустщини.

Переконатися особисто чи ефективний та економічно вигідний перехід бюджетних установ на альтернативні види палива вирішив голова Закарпатської ОДА Василь Губаль. З цією метою очільник краю відвідав 3 села Хустського району, де торік встановили твердопаливні котли різної потужності й які вже попрацювали у тестовому режимі. Василь Губаль зробив висновки і переконаний, що влада краю йде правильним шляхом.

Перша зупинка - село Золотарево. У місцевій школі торік реконструювали котельню і встановили два твердопаливні котли потужністю 250 кіловат кожен. Уже з початку цього року котли запрацювали у тестовому режимі, відтак порівняти їх з газовими можуть не тільки фахівці. При цьому економічна складова вражає. Раніше, аби забезпечити тепловий режим у шкільних приміщеннях на рік спалювали 75 тисяч кубів газу - це близько півмільйона гривень. З переходом на тверде паливо буде набагато економніше. Обігрів Золотарівської школи обійдеться у 200 тисяч. У 2014 році у Хустському районі замінили котли на твердопаливні у семи освітніх закладах району. Чотири за рахунок субвенції з державного бюджету, що склало більше півтора мільйона гривень. Окрім Золотарівської шкільної котельні реконструювали у Олександрівці, Драгові та Копашневі. Василь Губаль каже: необхідні програми, які дозволять удосконалити перехід бюджетних установ на тверде паливо, відтак отримати бажаний результат.



М-студіо

зося 14.03.2015 20:05 IP: 74.78.229.37
Нема чим "очільнику" зайнятися чи місце роботи нове шукає , може кочегаром і потягнув би ?
вася 14.03.2015 19:43 IP: 69.230.107.46
ти підерасеи губалю, уроде

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp