Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Екс-начальник управління освіти Закарпатської ОДА просунув сина у "справу". Тепер той заправлятиме мільйонами

4 квітня 2014 р., 10:23

Йдеться про Олега Мотильчака, сина Михайла Мотильчака, начальника управління освіти Мукачівської міськради, раніше начальника управління освіти Закарпатської ОДА 2008-2012 рр.

Великогеєвецька сільрада Ужгородського району Закарпатської області 24 березня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Закарпатгарантбуд» на реконструкцію нежитлової будівлі під дитячий садок по вул. Головна, 91 в с. Великі Геївці. Вартість угоди складає 1,47 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель». 

Техзавданням передбачені загальнобудівельні роботи, встановлення вікон і дверей, внутрішнє опорядження, утеплення і оздоблення фасаду, влаштування побутових мереж та ін. 

Власником «Закарпатгарантбуд» значиться Іван Савчинець з села Ракошино Заркарпатської області. Директором фірми є Олег Мотильчак, син Михайла Мотильчака, начальника управління освіти Мукачівської міськради, раніше начальника управління освіти Закарпатської ОДА 2008-2012 рр. 

Відомо, що МПП «Імай» Юрія Ільницького подало дешевшу на 1% пропозицію. Але, згідно з умовами тендеру, замовник також включив в оцінку умови авансового платежу (10 балів). Найвищий бал за цим критерієм отримував учасник, який не вимагав авансу.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp