Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У МДУ говорили про мистецьку освіту (ВІДЕО)

29 березня 2015 р., 11:30

Конференція на таку тему відбулася у виші

Зі своєю культурою та мистецтвом – у Європу. Європейським стандартам мистецької освіти присвятили конференцію в МДУ. Викладачі і гості ділилися досвідом із майбутніми вчителями музики, які стануть провідниками духовності до свідомості дітей.

Курс країни у Європу піднімає планку освітніх закладів, викладачів та студентів на вищі стандарти мислення, свідомості, навчання та життя, частиною якого є духовність. Саме тому мистецькій освіті в європейському соціокультурному просторі присвятили вже 4-ту всеукраїнську науково-практичну конференцію. Досвідом та новаціями у педагогіці із студентами поділилися викладачі МДУ та запрошені гості з вузів області та України. Організатори конференції кажуть, естетичне виховання дітей лягає на школу. Нема жодного міста та села на Закарпатті, де б не працював випускник гуманітарно-педагогічного коледжу чи педагогічного факультету МДУ. Тут уже більше 50 років поспіль професійно готують вчителів музики не тільки як музикантів, а й вихователів людських душ. А поділитися студентам педагогічного факультету МДУ є чим. Свої творчі здобутки представили у концертній програмі наприкінці конференції.



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp